+31 (0) 33 2100 111

Launch and recovery system

Home / Launch and recovery system

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Een launch and recovery system (L.A.R.S.) wordt vaak gebruikt op een schip bij offshore activiteiten, bijvoorbeeld om een duikkooi mee te lanceren en binnen te halen. Het is van groot belang dat dergelijke activiteiten zonder problemen verlopen. Daarom worden deze systemen uitvoerig getest en zijn ze ervoor gemaakt om u nooit teleur te stellen, in welke situatie dan ook.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Een launch and recovery system voor diverse duikwerkzaamheden

Bij Qceas, een specialist in het begeleiden en uitvoeren van diverse projecten in de maritieme en civiele sector, gebruiken we een launch and recovery system regelmatig. Er zijn verschillende duikwerkzaamheden waarbij een dergelijk systeem goed van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een berging offshore of het opsporen van NGE onder water. Ons duikbedrijf helpt u graag verder als duikwerk onvermijdelijk is. Wij zoeken daarbij altijd naar de beste en meest kostenbesparende oplossing.

Huur ons duikbedrijf in voor diverse werkzaamheden

Wilt u ons duikbedrijf inhuren voor duikwerkzaamheden waarbij een launch and recovery system noodzakelijk is? Dat is geen enkel probleem. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door onze afgeronde projecten te bekijken of door contact met ons op te nemen via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu.

Qceas