+31 (0) 33 2100 111

Waterbouw

Home / Waterbouw

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Het werken in de waterbouw is heel divers en vraagt om ervaren mensen die weten wat ze doen. Qceas is een transparant bedrijf met gespecialiseerd personeel in de maritieme en civiele sector. Ervaar onze goede service tijdens het gehele project. Onze medewerkers gaan altijd op zoek naar dé oplossing om de beste kwaliteit te garanderen en toch kosten te besparen. Dat is de kracht van ons bedrijf!

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw

In de waterbouw is het van belang dat het werk secuur en vakkundig uitgevoerd wordt. U kunt bij ons terecht voor diverse montagewerkzaamheden onder water. Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren is het plaatsen van een remmingwerk bij een sluis of brug om de veiligheid te vergroten. Deze constructie zorgt ervoor dat schepen langzamer gaan varen. Daarnaast verwijderen onze medewerkers vastgeroeste of ingesleten assen met een thermische lans.

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise

Bij het werken in de waterbouw is duikwerk noodzakelijk. Onze ervaren specialisten hebben de juiste kennis en ervaring in huis om ieder project tot een goed einde te brengen. Wilt u gebruikmaken van deze expertise? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor u klaar als u meer informatie wenst over bepaalde werkzaamheden in de waterbouw.

Qceas