+31 (0) 33 2100 111

Duikwerkzaamheden

Home / Duikwerkzaamheden

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Bent u op zoek naar een bedrijf dat verschillende duikwerkzaamheden voor u kan uitvoeren? Qceas is een jong en transparant bedrijf met ervaren en gespecialiseerd personeel dat diverse duikwerken uitvoert. Wij leveren gespecialiseerde service in de maritieme en civiele sector. Gedurende het hele traject begeleiden onze medewerkers de opdrachtgever op een correcte manier. Hiervoor maakt het niet uit of het een groot of klein project is.

De duikwerkzaamheden uit laten voeren door onze specialisten

Bij het werken in de maritieme en civiele sector zijn duikwerkzaamheden onvermijdelijk. Bij ons kunt u terecht voor diverse duikwerken. Denkt u hierbij aan het uitvoeren van een inspectie, een onderwater montage of andere onderwaterwerkzaamheden. Met onze vaardigheden en ervaring hebben wij al diverse projecten succesvol afgerond. Bij al onze duikwerkzaamheden streven onze medewerkers naar een hoog kwaliteitsgehalte; of het nu om een duikinspectie gaat of om een van onze andere duikwerkzaamheden.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Een duikinspectie laten doen

Wanneer u een duikinspectie door ons laat uitvoeren, krijgt u duidelijkheid over de staat van de onder water liggende constructie(s). Onze medewerkers voeren onder andere technische inspecties en onderzoeken naar schade uit. Een duikinspectie wordt door ervaren en gecertificeerde beroepsduikers uitgevoerd bij bruggen, sluizen, kades, schepen of andere constructies onder water.  

Vraag om hulp bij uw duikwerken

Heeft u een bedrijf nodig dat meerdere duikwerken voor u kan uitvoeren? Onze medewerkers zoeken doelgericht naar de beste oplossing voor ieder project. Hierbij is kwaliteit voor ons erg belangrijk. Wij zoeken ook naar de meest kostenbesparende oplossing om u zo de beste service te bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u duikwerken die u wilt laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@qceas.eu. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor alle duikwerkzaamheden!

Qceas