+31 (0) 33 2100 111

Verhuur van duikmaterieel

Home / Verhuur duikmaterieel

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Naast dat wij diverse duikwerkzaamheden uitvoeren in de civiele en maritieme sector, kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van duikmaterieel. Door verschillend duikmaterieel te huur aan te bieden, hopen we anderen ook enthousiast te maken over onze passie voor duiken en alles wat met de onderwaterwereld te maken heeft. Of u nu al een ervaren duiker bent of juist net begint met duiken, wij hebben altijd wel een passende uitrusting voor u.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Wij adviseren u graag bij de verhuur van ons duikmaterieel

Wilt u graag duikmaterieel huren en zoekt u daarvoor een partner die materialen van hoogwaardige kwaliteit te huur aanbiedt? Dan zit u bij Qceas helemaal goed. Ons ervaren team van duikers heeft veel kennis op het gebied van duikpakken en andere duikmaterialen en weet u indien gewenst van passend advies te voorzien. Of u nu op zoek bent naar een complete uitrusting, alleen een pak of juist alleen een zuurstoffles; bij onze verhuur vindt u altijd wel duikmaterieel naar wens. Bovendien bieden wij niet alleen duikmaterieel te huur aan, maar voeren wij ook diverse duikwerkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van constructies onder water of het opsporen van NGE.

Huur divers duikmaterieel of vraag om advies

Bij onze verhuur huurt u duikmaterieel voor diverse toepassingen. Met onze kennis en ervaring weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te bieden, of het nu gaat om het uitvoeren van duikwerkzaamheden of het verhuren van duikmaterieel. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu.

Qceas