+31 (0) 33 2100 111

Thermische lans

Home / Thermische lans

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Maak gebruik van onze ervaren medewerkers voor het verwijderen van vastgeroeste of ingesleten assen onder water met een thermische lans. Onze medewerkers verwijderen deze assen op een grondige en veilige manier, zonder schade aan te brengen aan andere onderdelen. Qceas biedt verschillende services aan in de maritieme en civiele sector. Voor elke klus zoeken wij doelgericht naar de beste en meest kostenbesparende oplossing voor uw probleem. Bij ons krijgt u gedurende het gehele project uitstekende begeleiding.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Een thermische lans gebruiken onder water

Een thermische lans is een holle ijzeren buis. Deze buis is gevuld met ijzeren staven. Tijdens het gebruik van deze lans wordt er zuurstof aangevoerd waardoor het ijzer aan het uiteinde verbrandt. Wij gebruiken de thermische lans in onze sector onder andere voor diverse onderwaterwerkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk onze specialisaties en ontdek de mogelijkheden! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een remmingwerk voor u plaatsen bij een brug of sluis.

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een thermische lans onder water? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Bel hiervoor naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Heeft u vragen over onze andere onderwaterwerkzaamheden? Neem ook dan telefonisch contact met ons op en laat u snel en professioneel helpen!

Qceas