+31 (0) 33 2100 111

Remmingwerk

Home / Remmingwerk

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Als een schip bij een brug of sluis aankomt, staat er bijna altijd een remmingwerk dat ervoor zorgt dat het schip langzamer gaat varen. Op deze manier vaart een schip er niet op volle snelheid tegenaan. Een remmingwerk is veelal een stalen constructie die met hardhout is bekleed. Bij het plaatsen van de constructie heeft de veiligheid van de bruggen, sluizen en schepen de hoogste prioriteit voor onze specialisten. Qceas is een jong en transparant bedrijf waar u snel geholpen wordt. Bij elke opdracht streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Laat een remmingwerk plaatsen door specialisten

Dankzij een remmingwerk heeft een schip de mogelijkheid om te wachten voor een sluis of een gesloten brug. Ook wordt de schade aan een schip voorkomen of in ieder geval zoveel mogelijk beperkt. Het is een belangrijke constructie bij een sluis of een brug, die veel moet doorstaan. Daarom is het belangrijk om deze constructie door ervaren specialisten te laten plaatsen. Naast het plaatsen van een remmingwerk, plaatsen wij ook diverse andere constructies zoals een bouwkuip. Daarnaast verrichten onze ervaren medewerkers diverse duikwerkzaamheden.

Neem gemakkelijk contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van een remmingwerk? Of bent u benieuwd naar onze andere vaardigheden? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend gesprek. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu.

Qceas