+31 (0) 33 2100 111

Onderwater polijsten

Home / Onderwater polijsten

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Onderwater polijsten is een van de vele duikwerkzaamheden die wij bij Qceas voor u kunnen uitvoeren. Heeft u een project waarbij onderwater polijsten of ander duikwerk noodzakelijk is? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zoeken daarbij altijd doelgericht naar de oplossing die voor u het best en meest voordelig is.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Het onderwater polijsten van glas in uw aquarium

Voor de aquaria in dierentuinen voeren wij diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Merkt u bijvoorbeeld dat het glas gepolijst moet worden omdat bezoekers niet meer zo goed erdoorheen kunnen kijken? Dan komen onze duikers graag bij u langs om het glas onder water te polijsten. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor het onderwater kitten van tegels, indien nodig. Voor iedere onderhoudsklus onder water rekent u op onze ervaren duikers.

Reken op onze expertise

Met onze expertise op het gebied van duikwerk, weten wij diverse projecten in de maritieme en civiele sector tot een succesvol einde te brengen. Voor het onderwater polijsten van glas in een aquarium zijn wij u graag van dienst, maar u schakelt ons ook in voor een berging inshore of advies over duikwerk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu.

Qceas