+31 (0) 33 2100 111

Onderwater montage

Home / Onderwater montage

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Qceas is een jong en transparant bedrijf dat gespecialiseerd is in onderwater montage en andere werkzaamheden onder water. Wij leveren een gespecialiseerde service in de maritieme en civiele sector. Ons personeel heeft jarenlange ervaring opgedaan in de sector waarin wij werkzaam zijn. Bij al onze werkzaamheden streven onze medewerkers naar de hoogst haalbare kwaliteit en zorgen zij ervoor dat u snel geholpen wordt. Gedurende de montage onder water en het proces hieromheen, wordt u goed begeleid en natuurlijk op de hoogte gehouden van het proces.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Onderwater montage is onze specialiteit

Bij onderwater montage is duikwerk onvermijdelijk. Voor het duikwerk hebben wij gecertificeerde beroepsduikers die weten wat ze doen en professioneel te werk gaan. Het is van belang om secuur te werken bij montage onder water. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers veilig hun werk kunnen doen onder water. Bij alle montagewerkzaamheden die wij uitvoeren, trachten onze medewerkers de beste kwaliteit te leveren. Een van de werkzaamheden die u door ons kunt laten uitvoeren is het lassen onder water. Daarnaast verankeren wij drijvende en op de bodem geplaatste voorwerpen. Bekijk onze vaardigheden en ervaringen die worden toegepast om een project succesvol af te ronden.

Neem contact met ons op

Heeft u een project waarbij onderwater montage of andere werkzaamheden onder het water noodzakelijk zijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar info@qceas.eu of neem telefonisch contact op door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111. Wanneer u van onze service gebruikmaakt bij uw project, gaan wij op zoek naar de beste oplossing om de kosten te drukken, zonder het inleveren van kwaliteit.

Qceas