+31 (0) 33 2100 111

Onderwater lassen

Home / Onderwater lassen

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Onderwater lassen is niet iets wat u snel zelf gaat doen, het is een moeilijke klus waar veel druk bij komt kijken. Naast het onderwater lassen is ook duiken een belangrijk aspect. Onze onderwaterlassers zijn ervaren specialisten die u graag helpen. Qceas is een jong en transparant bedrijf. Wij leveren een gespecialiseerde service tijdens verschillende projecten in de maritieme en civiele sector. Onze medewerkers zorgen voor de beste oplossing voor ieder project. Bij het doelgericht zoeken, zorgen zij voor een hoog kwaliteitsgehalte en de meest kostenbesparende oplossing.

Onderwater lassen is een specialisme

Onderwater lassen is over het algemeen een stuk lastiger dan normaal lassen. Om ervoor te zorgen dat onze onderwaterlasser goed zijn werk kan doen onder water, moet deze goed opgeleid zijn. Een onderwaterlasser is gespecialiseerd in het lassen van diverse voorwerpen. Het lassen kan onder water gedaan worden of in een met gas gevulde ruimte. Naast het lassen hebben wij nog meer specialiteiten, zoals het gebruiken van een thermische lans. Daarnaast voeren wij ook andere onderwaterwerkzaamheden uit.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Wat zijn de risico’s?

Er komen een aantal risico’s kijken bij het lassen onder water. Het komt voor dat het water troebel is, waardoor het zicht minder is. Ook de kou is een element waar wij rekening mee houden. Goede bescherming is daarom essentieel voor een onderwaterlasser. Als een duiker niet goed beschermd is tegen het water, bestaat de kans dat die een elektrische schok krijgt.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Heeft u een project waarbij u onze onderwaterlassers nodig heeft? Of heeft u andere onderwaterwerkzaamheden waar u graag ervaren personeel voor gebruikt? Bekijk ook een aantal van onze vaardigheden om een beter beeld te creëren. Neem contact op met een van onze medewerkers en bespreek de mogelijkheden. Bel naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Ook als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over onze werkzaamheden, staan onze medewerkers voor u klaar!