+31 (0) 33 2100 111

Onderwater lassen

Home / Onderwater lassen

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Onderwater lassen is niet iets wat u snel zelf gaat doen, het is een moeilijke klus waar veel druk bij komt kijken. Bij het onderwater lassen is ook duiken een belangrijk aspect. De onderwaterlassers van Qceas zijn ervaren specialisten die u graag van dienst zijn tijdens verschillende projecten in de maritieme en civiele sector. Onze medewerkers zorgen bovendien voor de beste en meest kostenbesparende oplossing voor ieder project. Ze zoeken daarvoor doelgericht en zorgen altijd voor een hoog kwaliteitsgehalte.

Onderwater lassen is een specialisme

Onderwater lassen is over het algemeen een stuk lastiger dan normaal lassen. Om ervoor te zorgen dat onze onderwaterlasser goed zijn werk kan doen onder water, moet deze goed opgeleid zijn. Een onderwaterlasser is gespecialiseerd in het lassen van diverse voorwerpen. Het lassen kan onder water gedaan worden of in een met gas gevulde ruimte. Naast het lassen hebben wij nog meer specialiteiten, zoals het gebruiken van een thermische lans. Daarnaast voeren wij ook andere onderwaterwerkzaamheden uit.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Wat zijn de risico’s?

Er komen een aantal risico’s kijken bij het lassen onder water. Het komt voor dat het water troebel is, waardoor het zicht minder is. Ook de kou is een element waar wij rekening mee houden als wij onder water gaan lassen. Goede bescherming is daarom essentieel voor een onderwaterlasser. Als een duiker niet goed beschermd is tegen het water, bestaat de kans dat die een elektrische schok krijgt.

 

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Heeft u een project waarbij u een onderwaterlasser nodig heeft? Of heeft u andere onderwaterwerkzaamheden waar u graag ervaren personeel voor gebruikt? Bekijk dan een aantal van onze vaardigheden om een beter beeld te creëren van onze dienstverlening of neem contact op met een van onze medewerkers en bespreek de mogelijkheden. Bel naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Ook als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over het lassen onder water, staan onze medewerkers voor u klaar!

Qceas