+31 (0) 33 2100 111

Onderwater kitten

Home / Onderwater kitten

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Bij onderwater kitten, bijvoorbeeld in een aquarium of zwembad, is duikwerk onvermijdelijk. Qceas is u graag van dienst. Onze duikers zijn zeer ervaren en voeren diverse werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers. Zo voeren ze onder andere reparaties uit aan de tegels in zwembaden en dierentuinen onder water. De tegels kunnen vaak gewoon tijdens openingsuren gekit worden.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Het onderwater kitten van de tegels in uw zwembad of aquarium

Moet uw grote aquarium of zwembad van onderhoud worden voorzien, maar heeft u geen eigen duikers? Dan schakelt u het best de ervaren experts van Qceas in. Wij voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit onder water. Het onderwater kitten van tegels is een veel voorkomende klus, maar ook voor ander duikwerk in aquaria en zwembaden komen wij graag langs. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden voor ieder project een passende en voordelige oplossing.

Schakel onze hulp in

Heeft u onze ervaren duikers nodig omdat bepaalde tegels in uw zwembad of aquarium los zitten? Voor het onderwater kitten van deze tegels en diverse andere montagewerkzaamheden onder water vraagt u gerust om onze hulp. Neem contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Qceas