+31 (0) 33 2100 111

Niet gesprongen explosieven onder water

Home / Niet gesprongen explosieven onder water

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Qceas is een CS-OOO gecertificeerd bedrijf dat divers duikwerk uitvoert, waaronder het opsporen van niet gesprongen explosieven (NGE) en ontplofbare oorlogsresten onder water. Deze explosieven zijn nog op diverse plekken te vinden sinds de Tweede Wereldoorlog, zowel boven als onder water. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, is het belangrijk om deze niet gesprongen explosieven onder water op te sporen en te ontmantelen. Ons CS-OOO gecertificeerd bedrijf heeft veel ervaring met diverse projecten in de maritieme en civiele sector waarbij duikwerk noodzakelijk is, zo ook het opsporen van deze ontplofbare oorlogsresten onder water.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Nauwkeurig opsporen van niet gesprongen explosieven onder water

De schatting is dat ongeveer 10% van alle explosieven in de Tweede Wereldoorlog niet tot ontploffing is gekomen. Een groot deel daarvan is inmiddels ontmanteld, maar nog steeds niet alles. Ook onder water zijn er waarschijnlijk niet gesprongen explosieven te vinden. Bij het opsporen van deze niet gesprongen explosieven en ontplofbare oorlogsresten onder water, is nauwkeurig duikwerk van groot belang. Als CS-OOO gecertificeerd bedrijf weten wij dit als geen ander en wij nemen onze taken dan ook uiterst serieus. Wilt u bijvoorbeeld een onderwatergebied controleren op NGE omdat u bepaalde werkzaamheden wilt verrichten? Dan helpen we u graag verder met het opsporen van ontplofbare oorlogsresten (OOO) onder water met behulp van professioneel duikwerk.

Altijd de beste oplossing voor uw project

Bij Qceas bent u altijd verzekerd van de beste en meest kostenbesparende oplossing voor uw project. Ons jonge en transparante bedrijf is niet alleen CS-OOO gecertificeerd, maar is ook in te schakelen voor vele andere werkzaamheden waarbij duikwerk noodzakelijk is. Wij opereren daarbij op een vernieuwende wijze, voor zowel kleine als grote projecten. Voor zowel het opsporen van niet gesprongen explosieven en ontplofbare oorlogsresten onder water als voor het uitvoeren van ander soort duikwerk, zorgen wij altijd voor alle benodigdheden en de meest ervaren duikers. Zo nemen wij vaak ook een decompressietank mee naar de locatie of zorgen we voor een goed werkend launch and recovery system voor diverse duikwerkzaamheden.

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten

Wilt u een CS-OOO gecertificeerd bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in divers duikwerk zoals het opsporen van niet gesprongen explosieven of ontplofbare oorlogsresten onder water? Qceas heeft de juiste expertise in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben al diverse projecten succesvol afgerond en bespreken graag ook de mogelijkheden voor uw project. Bel ons op +31 (0) 33 2100 111 of mail naar info@qceas.eu voor meer informatie.

Qceas