+31 (0) 33 2100 111

Habitat werkzaamheden

Home / Habitat werkzaamheden

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Qceas voert diverse habitat werkzaamheden uit onder water. Qceas begeleid veel projecten in de maritieme en civiele sector, hierbij is duikwerk noodzakelijk. Wij voeren onze projecten op een vernieuwende wijze uit. Onze medewerkers zoeken altijd naar de beste en tevens meest kostenbesparende oplossing voor uw project. Natuurlijk streven wij bij ieder project naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Het uitvoeren van habitat werkzaamheden

Bij de habitat werkzaamheden die onze medewerkers uitvoeren, staat de veiligheid voorop. Bij een habitat kunnen onze duikers langer onder water hun werkzaamheden uitvoeren. Laat u tijdens het hele traject goed begeleiden door onze ervaren medewerkers en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Naast het uitvoeren van habitat werkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere werkzaamheden in de waterbouw. Denkt u hierbij aan een duikinspectie. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een waterdichte bouwkuip voor u te realiseren.

Vraag onze experts om hulp

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren? Of heeft u vragen over onze service? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u snel verder. Bekijk onze vaardigheden voor het krijgen van een beter beeld.

Qceas