+31 (0) 33 2100 111

Duikwerkzaamheden zoals het opsporen van NGE

Home / Duikwerkzaamheden NGE

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Een van de vele duikwerkzaamheden die wij bij Qceas uitvoeren is het opsporen van niet gesprongen explosieven (NGE). Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn er nog steeds explosieven aanwezig die niet tot ontploffing zijn gekomen, zowel boven als onder water. Het is natuurlijk van belang dat deze explosieven onschadelijk gemaakt worden. Wilt u een gebied laten controleren op deze explosieven? Met professioneel duikwerk weten wij NGE vakkundig op te sporen.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Met duikwerkzaamheden het gebied laten controleren op NGE

Ons team van ervaren duikers weet voor ieder project wel een passende en kostenbesparende oplossing te vinden. Wilt u een gebied laten controleren op NGE en denkt u dat hiervoor ook duikwerk noodzakelijk is? Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Naast het opsporen van NGE onder water voeren wij nog vele andere duikwerkzaamheden uit in de maritieme en civiele sector. Zo leggen wij bijvoorbeeld ook bouwkuipen aan onder water en voeren wij duikwerk uit in aquaria. Met onze vernieuwende aanpak hebben we diverse projecten al tot een goed einde weten te brengen. Ontdek de mogelijkheden die ons duikwerk biedt voor uw project op het gebied van NGE.

Vraag onze experts naar de mogelijkheden

Met vakkundig duikwerk weten wij niet alleen NGE op te sporen, maar voeren wij ook vele andere duikwerkzaamheden op professionele wijze uit. Wilt u onze hulp inschakelen voor uw project? Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu. Stel ons gerust al uw vragen of vraag om meer informatie.

Qceas