+31 (0) 33 2100 111

Duikwerk en advies

Home / Duikwerk en advies

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Qceas is een specialist in projecten waarbij duikwerk onvermijdelijk is en geeft u graag deskundig advies voor uw project. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van onderwaterwerkzaamheden en zoeken altijd naar een oplossing die niet alleen het beste resultaat levert, maar ook voor u het voordeligst is. Dat is de service die u mag verwachten van ons jonge en transparante duikbedrijf.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

U schakelt ons in voor professioneel duikwerk en deskundig advies

Wij zijn niet alleen in te schakelen voor professioneel duikwerk in de maritieme en civiele sector, maar geven ook graag gedegen advies aan onze opdrachtgevers. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw situatie en uw persoonlijke wensen. Zo adviseren wij u graag over het aanleggen van de juiste constructie onder water of over het gebruik van een launch and recovery system (LARS). Maakt u gebruik van onze diensten of onze adviezen? Dan bent u verzekerd van een succesvol eindresultaat.

Vraag onze experts om advies

Heeft u een project waarbij duikwerk noodzakelijk is en wilt u graag advies ontvangen hierover? Neem dan contact op met ons duikbedrijf en ontvang advies op maat. Onze experts zijn u graag van dienst, ook als u nog vragen heeft of als u meer informatie wenst over onze werkzaamheden. Bel ons op +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu.

Qceas