+31 (0) 33 2100 111

Duikwerk in aquaria

Home / Duikwerk aquaria

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Bij Qceas voeren we divers duikwerk uit in aquaria en grote bassins. Moet er bijvoorbeeld iets gerepareerd worden of heeft de bassin een opschoning nodig waarbij duikwerk noodzakelijk is? Dan helpen onze ervaren duikers u graag verder. Wij denken graag met u mee over de beste en meest kostenbesparende oplossing.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Met professioneel duikwerk onderhouden wij diverse aquaria

Een groot aquarium, bijvoorbeeld die in een dierentuin, heeft natuurlijk regelmatig onderhoud nodig. Voor het meeste onderhoud in aquaria is professioneel duikwerk noodzakelijk. Bij Qceas voeren wij diverse duikwerkzaamheden uit om uw aquarium optimaal te onderhouden. Zo lossen wij een lek in het aquarium op door kitnaden te vervangen en zorgen wij voor een beter zicht in het aquarium door de ruiten onder water te polijsten. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden als u ons ervaren duikbedrijf inschakelt voor uw project. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Laat uw aquarium regelmatig onderhouden

Zoals eerder aangegeven, is het belangrijk om een groot aquarium regelmatig te onderhouden. Voor professioneel duikwerk in aquaria schakelt u het best onze ervaren duikexperts in. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of te mailen naar info@qceas.eu.

Qceas