+31 (0) 33 2100 111

Decompressietank

Home / Decompressietank

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Een decompressietank wordt voornamelijk gebruikt voor de preventie en behandeling van decompressieziekte. Er is sprake van decompressie als duikers uit diep water naar het oppervlak stijgen. Om problemen te voorkomen, moet dit proces langzaam gebeuren en met de nodige decompressiestops. Stijgt men te snel naar het oppervlak zonder pauzes te nemen? Dan wordt het risico op decompressieziekte aanzienlijk vergroot.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Decompressieziekte voorkomen of behandelen met een decompressietank

Eventuele problemen met betrekking tot decompressie voorkomt u door gebruik te maken van een decompressietank. De duiker kan dan alsnog snel terugzwemmen naar het oppervlak, maar wordt bij terugkomst in deze tank geplaatst met een verhoogde luchtdruk. Volgens een schema wordt deze hoge luchtdruk langzaam teruggebracht naar een normale luchtdruk. Bij Qceas huurt u eenvoudig een decompressietank, evenals ander duikmaterieel. Bovendien nemen wij deze tanks altijd mee naar onze onderwaterwerkzaamheden. Zo kunnen wij de werkzaamheden snel en effectief uitvoeren, zonder dat onze duikers risico lopen.

Voorkom problemen met betrekking tot decompressie

Wilt u decompressieziekte voorkomen of behandelen? Maak dan gebruik van een decompressietank. Huur deze tank eenvoudig bij ons duikbedrijf door contact op te nemen met onze experts. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of een e-mail te sturen naar info@qceas.eu.

Qceas