+31 (0) 33 2100 111

Een constructie waarbij duikwerk noodzakelijk is

Home / Constructie duikwerk

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Wilt u onder water een constructie laten bouwen waardoor duikwerk onvermijdelijk is? Schakel dan de hulp in van Qceas! Ons gespecialiseerde bedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende onderwaterwerkzaamheden en wij brengen ook uw project graag tot een goed einde. Ons team van ervaren duikers gaat geen uitdaging uit de weg.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Uw constructie onder water laten bouwen door middel van professioneel duikwerk

Als aannemers en begeleiders van verschillende projecten in de maritieme en civiele sector, weten wij ons voor diverse projecten in te zetten. Van grote tot kleine projecten, onze experts vinden altijd wel een passende en kostenbesparende oplossing om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met behulp van professioneel duikwerk weten wij verschillende constructies onder water aan te leggen. Denk bijvoorbeeld aan bouwkuipen en onderwaterbeton, maar ook bruggen en sluisdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u kiest voor de uitstekende service van Qceas. 

Schakel ons in voor al uw onderwaterwerkzaamheden

Of u nu een constructie wilt laten bouwen waarvoor professioneel duikwerk nodig is of ons in wilt schakelen voor andere onderwaterwerkzaamheden zoals onderwater polijsten; wij staan voor u klaar. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig wat betreft duikwerk? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111 of info@qceas.eu

Qceas