+31 (0) 33 2100 111

Bouwkuip

Home / Bouwkuip

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Heeft u een bouwkuip nodig om uw onderwaterwerkzaamheden succesvol te voltooien? Qceas is een jong en transparant bedrijf dat gespecialiseerde service biedt in de maritieme en civiele sector. Onze ervaren medewerkers zoeken doelgericht naar de beste en tevens meest kostenbesparende oplossing voor uw bedrijf. Ze weten wat ze doen en leveren standaard hoge kwaliteit.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Maak gebruik van een bouwkuip en realiseer uw bouwwerk

Een bouwkuip is een waterdichte constructie waarin u onder water uw bouwwerk kunt realiseren. Wilt u een tunnel, parkeergarage, brugpijlers of iets anders aanleggen? Met een bouwkuip bouwen uw medewerkers veilig en droog aan uw gewenste bouwwerk. Onze medewerkers leveren de bouwkuip compleet aan; van het voorbereidende werk, zoals het uitgraven van de kuip en het storten van onderwaterbeton, tot het afleveren van de droge bouwkuip als eindresultaat. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in diverse aspecten van de waterbouw. Om een beter beeld te krijgen van onze diensten, kunt u een aantal van onze vaardigheden bekijken.

Maak gebruik van onze expertise

Onze specialisten hebben de kennis en ervaring in huis die nodig is om een constructie te bouwen waar uw medewerkers veilig en droog in kunnen werken. Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of stuur een e-mail naar info@qceas.eu. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, staan onze medewerkers graag voor u klaar.

 

 

Qceas