+31 (0) 33 2100 111

Beroepsduiker

Home / Beroepsduiker

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Bent u op zoek naar een beroepsduiker die diverse duikwerkzaamheden voor u uit kan voeren in de maritieme of civiele sector? Elke duiker die bij Qceas in dienst is, is een gecertificeerde beroepsduiker en heeft jarenlange ervaring. Wij zijn een transparant bedrijf dat gespecialiseerde service in de maritieme en civiele sector levert. Bij elke klus zoeken onze ervaren medewerkers doelgericht naar de beste en meest kostenbesparende oplossing.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Onze gecertificeerde beroepsduiker gaat professioneel te werk

Elke beroepsduiker is goed opgeleid en gaat op professionele wijze te werk. Onze gecertificeerde beroepsduiker zorgt ervoor dat alle werkzaamheden secuur worden afgerond. Kwaliteit staat daarbij ook hoog in het vaandel. Onze duikers voeren onder water diverse werkzaamheden voor u uit zoals het lassen onder water en verschillende habitat werkzaamheden. Bekijk ook onze andere vaardigheden om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u voor uw werkzaamheden gebruikmaken van de expertise van onze duikers? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 33 2100 111. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw e-mail sturen naar info@qceas.eu. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Qceas