+31 (0) 33 2100 111

Beroepsduiker

Home / Beroepsduiker

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Bent u op zoek naar een beroepsduiker om diverse duikwerkzaamheden voor u uit te voeren in de maritieme en civiele sector? Elke duiker die bij Qceas in dienst is, is een gecertificeerde beroepsduiker en heeft jarenlange ervaring. Wij zijn een transparant bedrijf dat een gespecialiseerde service in de maritieme en civiele sector levert. Bij elke klus zoeken onze ervaren medewerkers doelgericht naar de beste en meest kostenbesparende oplossing.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Onze gecertificeerde beroepsduiker gaat professioneel te werk

Elke beroepsduiker is goed opgeleid en gaat op professionele wijze te werk. Onze gecertificeerde beroepsduiker zorgt ervoor dat alle werkzaamheden secuur en met kwaliteit worden afgerond. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze duikers voeren onder water diverse werkzaamheden voor u uit. Denkt u hierbij aan het lassen onder water. Daarnaast kunnen zij ook verschillende habitat werkzaamheden uitvoeren. Bekijk ook onze andere vaardigheden om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u voor uw werkzaamheden gebruikmaken van de expertise van onze duikers? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar +31 (0) 33 2100 111. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw e-mail sturen naar info@qceas.eu. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!