+31 (0) 33 2100 111

Berging offshore

Home / Berging offshore

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Ons team van ervaren duikexperts voert graag een professionele berging voor u uit offshore. Qceas is een jong en transparant bedrijf dat zich specialiseert in diverse duikwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw probleem. Bent u op zoek naar een duikbedrijf dat een berging op deskundig wijze kan uitvoeren? Dan staan wij graag voor u klaar.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

De berging van een schip offshore

Bij een berging die offshore wordt uitgevoerd, ruimen wij een schip of ander vaartuig op die bijvoorbeeld in de zee gezonken is of aan de kust is gestrand. Hierbij is professioneel duikwerk noodzakelijk. Wilt u een schip binnenbrengen die inshore gezonken of gestrand is? Ook dan voeren wij graag een berging uit. Wij zoeken altijd naar een oplossing die voor u het meest voordelig is. Naast de diverse duikwerkzaamheden die we uitvoeren, kunt u bovendien ook bij ons terecht voor de verhuur van duikmaterieel of een decompressietank. Ontdek de mogelijkheden!

Laat ons op professionele wijze een berging uitvoeren

Wilt u graag gebruikmaken van onze ervaring en kennis, bijvoorbeeld omdat u een gezonken of gestrand schip wilt binnenbrengen? Wij voeren zonder problemen een berging voor u uit offshore. Vraag onze experts om advies door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of te mailen naar info@qceas.eu. Zij helpen u graag verder.

Qceas