+31 (0) 33 2100 111

Berging inshore

Home / Berging inshore

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Voor de berging van schepen inshore schakelt u het best het ervaren team van Qceas in. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het begeleiden en uitvoeren van diverse projecten in de maritieme en civiele sector en richten ons voornamelijk op duikwerkzaamheden. Daarbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

De berging van schepen inshore laten uitvoeren

Bij Qceas zoeken we een passende en kostenbesparende oplossing voor ieder project, van groot tot klein. Van onderhoudswerkzaamheden voor dierentuinen tot het aanbrengen van onderwaterbeton en van het aanleggen van bouwkuipen tot het plaatsen van bruggen en sluisdeuren; met onze ruime ervaring op het gebied van onderwaterwerken weet ons duikbedrijf altijd de juiste hulp te bieden. Wilt u een gezonken schip of ander vaartuig op laten ruimen door experts? Wij voeren zowel inshore als offshore een berging voor u uit.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u onze ervaren duikers inschakelen voor de berging van een schip inshore? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111 of te mailen naar info@qceas.eu. Onze experts bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project.

Qceas