+31 (0) 33 2100 111

Onderwaterwerken

Home / Onderwaterwerken

Gespecialiseerd in het verankeren
Kwaliteit is onze 1e prioriteit

Qceas helpt u graag bij al uw onderwaterwerken. Voor iedere opdrachtgever die bij ons komt om onderwaterwerkzaamheden uit te voeren, zoeken onze medewerkers doelgericht naar de beste en de meest kostenbesparende oplossing. Natuurlijk is een hoog kwaliteitsgehalte hierbij van groot belang! Onze medewerkers helpen u graag snel verder, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Qceas is een transparant en jong bedrijf, dat op een innoverende wijze projecten begeleid en uitvoert in de maritieme en civiele sector. Wij voeren meerdere onderwaterwerkzaamheden uit, gericht op onderwaterwerken.

Gespecialiseerde service voor onderwaterwerken

Wilt u graag gebruikmaken van onze service om materialen te lassen of branden bij onderwaterwerken? Wij helpen u hier graag bij, door het aanbieden van een gespecialiseerde service voor verschillende onderwaterwerken. Onze ervaren beroepsduikers branden of lassen voor u diverse onderwaterwerken. Bij het onderwater branden werken onze duikers zorgvuldig en veilig, om ongelukken uit te sluiten. Wij hebben een team dat zeer bekwaam en gepassioneerd te werk gaat.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Diverse onderwaterwerkzaamheden

Wij voeren verschillende onderwaterwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het storten van onderwaterbeton, het creëren van een bouwkuip, onderwater branden of het plaatsen van een remmingwerk. Tevens voeren wij diverse habitat werkzaamheden uit. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in onze sector en hebben allemaal hun eigen specialiteiten en vaardigheden. De opdrachtgever wordt, door onze medewerkers, bij ieder project goed begeleid en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Maak nu gebruik van onze service op maat

Wilt u gebruikmaken van onze expertise op het gebied van onderwater branden? Heeft u andere onderwaterwerkzaamheden, waar u onze hulp voor nodig heeft? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +31 (0) 33 2100 111. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. Stuur uw e-mail naar info@qceas.eu en wordt snel geholpen.

Qceas