+31 (0) 33 2100 111

About us

Qceas werkt in de civiele en de maritieme duikindustrie

Home / About us

Vaardigheden, materieel & ervaring

Wij zijn aannemers en begeleiders van projecten in de maritieme en civiele sector, ofwel civiele projecten waarbij duikwerk onvermijdelijk is. Hieronder vallen ondermeer het leveren en plaatsen van bruggen en sluisdeuren en het onder water vervaardigen van bouwkuipen voor tunnels, parkeergarages en brugpijlers.

Qceas is in het bijzonder gespecialiseerd in het verankeren van drijvende en op de bodem geplaatste objecten. Zij heeft een gepatenteerd alternatief ontwikkeld voor het plaatsen van objecten op de bodem. Deze methode leent zich voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals het verankeren van FPSO’s en zowel tijdelijke als permanente ankerpunten voor schepen.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken

Of vul ons contactformulier in

Qceas boort deze punten zeer nauwkeurig. Afhankelijk van de krachten die een anker moet kunnen dragen kan Qceas een enkelvoudige houdkracht tot 300T per anker realiseren.

De ankerpunten kunnen in nagenoeg alle bodemgesteldheden aangebracht worden.

Verder neemt Qceas het afzinken van caissons aan. Qceas kan een dergelijk project in zijn geheel aannemen waarbij zij zowel het opdrijven en naar locatie slepen van de caissons verzorgt, als ook het positioneren en afzinken hiervan.

Ook is Qceas in staat een ‘bouwkuip compleet’ aan te nemen, wat inhoudt dat zij al het voorbereidende werk op zich neemt dat een droge bouwput als eindresultaat heeft. Dit voorbereidend werk bestaat ondermeer uit het plaatsen van dam-/diep- of palenwanden, het ontgraven van de bouwkuip, het plaatsen van paalfundaties en het storten van onderwaterbeton.